Ivan Troianovski – fotograf unic, lucrările căruia au cucerit inimile a milioane de admiratori. Fiecare fotografie realizată de Ivan este o capodoperă, care îi îmbie pe oameni într-o lume de basm. Maestru al reportajului şi emoţiilor sincere, rege al momentului şi realizatorul proiectului de rezonanţă "4ноги1сердце". Absolvent al Institutului de Cultură şi Artă, indie-fotograf şi autor a numeroase creaţii arhicunoscute.

 

 

 

 

 

Luchin

Aleksei Lukin - absolvent al Universităţii de Stat Lomonosov din Moscova. M.V.  În calitate de fotograf, Aleksei are o colaborare fructuoasă cu studiourile de design, cu agenţiile şi companiile de cinema, inclusiv cu Shandesign, Husky, TNT-Design, a fotografiat vedete pentru afişe de film, a colaborat cu reviste şi posturi de televiziune. Colaborează în permanenţă cu publicaţiile mondene din Moscova. I-a avut în obiectiv pe şefi de ţară şi pe sute de personalităţi din paginile revistei "Forbes". În afară de şedinţele foto cu celebrităţi, Aleksei Lukin participă la realizarea filmelor documentare. Cadrele lui pot fi urmărite în pelicula despre Preşedintele Azerbaidjanului, în filmul despre arhitectura or. Atana şi în promo pentru Eurovision-2012.

 

 

 

Demina

Anna Diomina - întemeietorul celei mai mari comunităţi fotografice din Moldova, fondatorul premiului naţional "Fotograful Anului" (RM), autor şi organizator a proiectelor fotografice de amploare, fondatorul comunităţii TFP Moldova RM,  organizator a diverse expoziţii, maratonuri de fotografie şi programe instructive în domeniul artei fotografice,  preşedintele A.O. "Liga proiectelor creative a RM", fondatorul site-ului de fotografie şi nu numai Photoproject.md.

 

 

 

 

 

Solonet

Vitali Soloneţki - coordonator al colaborării internaţionale şi selecţiei participanţilor pentru Direcţia XIX-a a Festivalului Internaţional al Tineretului şi Studenţilor.

 

 

 

 

 

 

 

Davidov

Mihail Davîdov - şeful reprezentanţei Rossotrudnicestvo în Republica Moldova.