Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de participanţii concursurilor de fotografie pe site-ul nostru:

Cât durează selectarea fotografiilor de către moderatori?

De regulă, din momentul încărcării fotografiei până la procesarea ei de către moderator durează cel mult trei zile lucrătoare.

 

Am expediat lucrările pentru concurs, dar nu am primit o scrisoare de confirmare. De ce?

Dacă de la expedierea lucrărilor dvs. a trecut mai mult de 3 zile lucrătoare şi nu aţi primit o scrisoare de confirmare, atunci cererea dvs. nu corespunde condiţiilor concursului sau lucrarea nu reflectă esenţa artistică a sarcinii trasate. Amintim că, în conformitate cu condiţiile concursului, organizatorii îşi rezervă dreptul de a nu admite la concurs fotografiile, care nu au fost selectate fără explicaţii.

 

Am expediat multe fotografii, însă o parte din ele nu au fost publicate pe site. Ce înseamnă aceasta?

Fiecare participant poate să expedieze la concurs cel mult 10 fotografii în perioada 15 mai - 15 iulie 2017.  După etapa de selectare, veţi primi o notificare privind faptul că fotografiile au fost acceptate în concurs. Toate fotografiile aprobate vor fi publicate pe site în decurs de 7 zile lucrătoare de la data depunerii cererii. În schimbul fotografiilor nepublicate, autorul are posibilitatea să expedieze noi lucrări, având încă două posibilităţi suplimentare de a depune cererea de participare. Fiecare autor poate depune cererea la concurs de cel mult trei ori (şi nu mai mult de 10 fotografii în total). Respectiv, dacă în cazul depunerii cererii primare, o parte a lucrărilor autorului nu au fost acceptate, fotograful poate să expedieze celelalte fotografii până la 10 unităţi, folosind a doua şi a treia cerere.

 

Am completat ancheta, însă nu pot încărca fotografiile. De ce?

Probabil fotografiile dvs. nu corespund cerinţelor stabilite. Vă rugăm să studiaţi regulile şi să încărcaţi lucrările în conformitate cu restricţiile stabilite: formatul JPG, cel mult 2 MB, partea lungă a fotografiei trebuie să nu depăşească 1920 de pixeli.  Dacă aţi respectat toate cerinţele, dar fotografiile nu se încarcă, expediaţi-ne materialele la email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Moderatorii noştri le vor recepţiona şi vă vor ajuta să le încărcaţi pe site.

 

Am primit scrisoare de confirmare însă nu le văd în lista fotografiilor noi. De ce?

Moderatorii concursului în rubrica "Fotografii noi" publică doar unele lucrări ale participanţilor. Dacă lucrarea dvs. este acceptată spre participare, atunci întotdeauna poate fi văzută în rubrica "Nominalizări".